RSS

ColdBoy Stout

13. november 2012

3 av 5 desiliter, ColdBoy Brewery, Norge

Produsent: ColdBoy Brewery

Land: Norge

Stil: Stout

ABV: 4,6%

Karakter: 3 av 5 desiliter

ColdBoy Brewery er et ganske nytt bryggeri fra Askim. Deres øl blir riktignok brygget i England, men ColdBoys Arvid Tennefoss skal visstnok være i forhandlinger om bryggelokaler i Askim. Det kan derfor se ut som om ColdBoy vil brygge i Indre Østfold med tiden. Til nå har ølene deres (Pale Ale og Stout) kun vært tilgjengelig hos Roma Brus og Ølutsalg og Rema 1000, Haugomsenteret i Askim. Ølene, inkludert deres Premium Ale (4,9% og således for sterk for butikksalg) er også tilgjengelig hos noen puber i Askimområdet samt Kulturhuset Promenaden i Sandefjord og Amundsen Bryggeri og Spiseri i Oslo. Etter sigende har ColdBoy fått kontrakt med Norgesgruppen om salg av Askim-ølet i Akershus, Østfold og Oslo så om ikke lenge vil nok bryggeriets øl være lettere tilgengelig for fler av oss.

ColdBoy Stout er nesten sort i glasset med nyanser av rødt. Det dufter lett av røstet malt og kaffe, samt litt sjokolade og anis. I munnen opptrer smaker av røstet malt, røk, kaffe og sjokolade. Ølet er tørt og har en god bitterhet. Både i aroma og smak er brygget dempet i fremtoningen og gir ingen «wow-faktor», men det er likevel en god lettdrikkelig stout sånn ca. midt på treet.

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: