RSS

Egils Jólagull (2012)

Egils Jólagull (2012)Produsent: Ölgerðin Egill Skallagrímsson

Land: Island

Stil: Vienna, Juleøl

ABV: 5,2%

Karakter: 1 av 5 desiliter

Fra bryggeriet som kan sies å være Islands svar på Ringnes kommer denne gyllenrøde juleøl med en skumtopp som dør ut så alt for fort. Aromaen gir meg gress, høy, brød, karamell og en litt fremtredende underlig og lett ubehagelig duft av noe jeg ikke helt vet hva er, uansett er det noe jeg kun har lagt merke til i Islandsk og Færøyisk øl tidligere. Denne ubestemmelige (for meg) ingrediensen følges opp i smaken, og ja den er litt vel fremtredende og absolutt ikke heldig. Ølet er vannete i munnfølelsen og noe jeg ikke vil anbefale. Egentlig blir dette bunnscore fra min side, men denne ugjennkjennelige saken i smaken og aromaen gir likevel ølet et særpreg som jeg er nødt til å gi et poeng for. Til slutt vil jeg informere om at en bruker på ratebeer omtaler ølet som skunkaktig, om dette kan være den delen i ølet jeg ikke kan sette navn på skal jeg ikke uttale meg om da jeg ikke vet hvordan en skunk lukter.

,

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: