RSS

Ølportalen

26. januar 2013

Humlebingens artikler

c3b8lportalenDette året startet med et brak, og da snakker jeg ikke bare om den store nyttårsbomben som satt satt i gang rakettkaskaden. Den 01.01.2013 startet også seks meget gode ølbloggere opp Ølportalen.no. De har funnet et hull i øl-atmosfæren, og de har tettet det. At vi i Norge ikke tidligere har hatt en slik informasjonskanal for øl er ganske underlig. De har på en måte funnet det vi alle har savnet uten at vi egentlig visste at vi savnet det. Jeg var ganske spent på hvordan denne siden skulle bli, og etter oppstart har jeg besøkt siden omtrent daglig. Karene har gode kontakter innenfor ølmiljøet og det gjenspeiler seg i alle nyhetene de klarer å oppdrive. Alt fra nyheter om nye øl på markedet til importregler for øl og de norske bryggerienes produksjonstall kan man oppdrive her, samt mange interessante artikler.. De tilbyr med andre ord noe for enhver, alle fra den mest iherdige ølnerden til mannen i gaten. Lurer du på hva som skjer innefor øl i dette landet er Ølportalen en selvfølge å oppsøke.

Mennene bak Ølportalen driver alle hver sin ølblogg, og er også de som står bak gruppen Norske Ølbloggere på facebook. Det som blir spennende å se er om Ølportalen kommer til å stjele for mye tid fra driften av deres respektive ølblogger. I utgangspunktet ville det ha vært synd, men om det skulle bli tilfelle vil man jo trolig allikevel finne deres tanker på Ølportalen, og nye Ølblogger dukker jo opp som paddehatter i dag. Uansett har jeg tro på at sekstetten vil opprettholde kvaliteten på deres respektive blogger i tillegg til driften av Ølportalen. Dersom du ikke kjenner skribentenes blogger fra tidligere finner du de seks bloggene nedenfor og det er bare å stålsette seg for timer av interessant lesing:

1001 øl

kjempetorskens øl-blogg

tommys øl-blogg logo

StoreMys lille Ølblogg

Ølbloggen Høyt Skum

Humle og malt

Som tidligere nevnt har Ølportalen for meg personlig fylt et tomrom jeg egentlig ikke visste eksisterte og de 3 første ukene deres vitner om kvalitet så her er det bare å ønske Herrene lykke til videre med driften.

Til slutt kan jo nevne at min blogg var den første i en månedlig serie omhandlende månedens øl-blogger hos Ølportalen. Jeg ble ganske overrasket og følte meg beæret da portalen tok kontakt. Her vil jeg rette en stor takk til Ølportalen og da spesielt Tom Young (kjempetorsken).

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: