RSS

Nøgne Ø Two Captains Double IPA

17. februar 2013

5 av 5 Halvliteren, Nøgne Ø, Norge

Nøgne Ø Two Captains Double IPA (2)Hvert år brygger Nøgne Ø vinnerbrygget fra NM i hjemmebrygging. Tilbake i 2010 var det hjemmebryggeren Jan Halvor Fjeld som vant med ølet HumleHelvete som i dag går under navnet Two Captains. Vanligvis brygger Nøgne Ø kun en batch av vinnerbrygget, men etterspørselen etter Two Captains har vært så stor at denne kom inn i deres portefølje på ny og har siden vært der. Takk og pris for det. Personlig har dette vært en av mine favorittøl siden den gang jeg smakte på det for første gang.

Ølet fremstår som svært innbydende med sin nydelige rødoransje farge og den tette skumtoppen. Nesen plukker opp en herlig frisk duft av humle i form av citrus, grapefrukt og tropiske frukter samt en god tilstedeværelse av søt malt. Vel i munnen har brygget samme karakter som aromaen leverer og er søt, frisk og fruktig med en fantastisk bitterhet i avslutningen. 100 IBU er aldri feil, og jeg kan ikke annet si enn at dette er helt fantastisk.

Produsent: Nøgne Ø

Land: Norge

Stil: Double-/Imperial IPA

ABV: 8,5%

Karakter: 5 av 5, Halvliteren

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: