RSS

Left Hand Smokejumper

Left Hand SmokeJumperLeft Hand Brewing har her brygget en Smoked Imperial Porter til ære for smokejumpers. Når det brenner i avsidesliggende strøk spesielt i form av skogbranner benyttes ofte smokejumpers. Dette er spesialtrente brannmenn som transporteres ut i fly for så å hoppe i fallskjerm ned til flammene som skal bekjempes. Disse har derfor muligheten til å kunne starte slukkingen mye tidligere mens brannen fremdeles er liten og fremdeles ikke har spredt seg for meget og de vanlige brannmannskapene fortsatt ikke har kunnet ankomme. Smokejumpers er spesielt benyttet i U.S.A. og Russland som også har verdens største smokejumperstyrke.

Ølet er sort av farge og har en tett brun skumtopp som legger seg som en tynn hinne over brygget etter noen minutter. Her finner man en aroma av røk, krydder, sjokolade, røstet malt, frukt, trevirke og kaffetoner. Smaken følger opp aromaen i form av røk, røstet malt, frukt, bitter kaffe og aske. Aske med et lite bittert humlesting er mest gjeldende i avslutningen, og ettersmaken er sjokoladepreget. Absolutt et vellykket øl.

Produsent: Left Hand Brewing Company

Land: U.S.A.

Stil: Smoked, Imperial Porter

ABV: 8,8%

Karakter: 4 av 5 desiliter

,

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: