RSS

Mikkeller Beer Geek Breakfast

24. februar 2013

5 av 5 Halvliteren, Danmark, Mikkeller

Mikkeller Beer Geek Breakfast (4)Nok en gang har jeg funnet frem en gammel favoritt som ennå ikke hadde fått plass her på bloggen. Jeg snakker om Mikkellers Beer Geek Breakfast. Ølet har blitt brygget hos Nøgne Ø, men Lervig Aktiebryggeri tatt over produksjonen av denne. Desverre har jeg kun smakt versjonen brygget av Nøgne og det gjelder derfor ølet i denne vurderingen også. Ølet har høstet mye skryt og er pr. dags dato rangert som verdens beste stout i følge verdens største øldatabase ratebeer.

Selve brygget er sort i glasset og bærer en flott brun skumtopp som krone. Nesen fanger opp en nydelig aroma av mørk sjokolade, kaffe og røstet malt. Smaksløkene har ingen dårligere opplevelse enn nesen og opplever smaker som mørk sjokolade, bitter kaffe, røstet malt og et lite røkpreg. Alt sitter godt og balansen i ølet er særdeles god. Her er det ingenting å trekke for så her ender man øverst på pallen. En himmelsk opplevelse er hva du får av Beer Geek Breakfast.

Produsent: Mikkeller (brygget hos Nøgne Ø)

Land: Danmark

Stil: Stout

ABV: 7,5%

Karakter: 5 av 5, Halvliteren

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: