RSS

BrewDog Tokyo*

BrewDog Tokyo 18,2%BrewDog sier selv at de her har latt seg inspirere av et åttitalls space invaders dataspill som ble spilt i Japans hovedstad. Ironien over eksistensialisme, parodien over den iboende post-modernismen, alt så delikat formidlet av spillkonsollen og den pikselerte dataspillspenningen har i sin helhet møysommelig blitt gjenskapt i dette brygget. Denne imperial stouten er brygget med store megder spesialmalt, jasmin og tranebær. Etter gjæringen har den blitt tørrhumlet med enorme mengder av BrewDogs favoritthumler før nøysom fatlagring på røstede eikechips.

BrewDogs ord lover godt i det man skal åpne flasken. Ølet fremstår som sort i glasset med en brun skumtopp. her får man en herlig aroma fra det eikefatlagrede ølet. Ikke overraskende finner jeg en duft av eiketre, men også kaffe, mørk tørket frukt, sjokolade, røstet malt og alkohol er å finne, i tillegg til at jeg får assosiasjoner til cognac. Smaken lever i samme område som aromaen med et tilskudd av bær, og den er søt og god med en oljete munnfølelse. Herlig og varmende, men alkoholens tilstedeværelse kunne godt ha vært dempet en tone. En god øl med en fin bitterhet i avslutningen som også bærer spor av bær.

Produsent: BrewDog

Land: Skottland

Stil: Imperial Stout

ABV: 18,2%

Karakter: 4 av 5 desiliter

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: