RSS

BrewDog Libertine Black Ale

BrewDog Libertine Black Ale (3)BrewDog er som vanlig ganske vovet når det kommer til teksten på sine flasker. Eller hva skal man si om følgende?; «Gi deg hen til dette sensuelle beistet av et øl. Hun er det enogtyvende århundrets humlehore. Denne moren vil forføre deg, henrykke deg og du vil kom krypende tilbake for mer. Forgud henne. Bægjær henne. Fall for henne. Libertine Black Ale er en mørk humlebombe som kombinerer en IPAs humlemagi og den dekadente og overbærrende maltsmaken til en stouts umettelige drikkbarhet som avdekker det sparket dette ølet leverer. En mørk ridder blant de bleke knekter. Smak humlene og lev drømmen. Lær å snakke øl, å elske fruktene og forglem ei at du kommer fra en lang rekke av sannhetssøkere, drømmere og krigere… de fredløses elite. Ri mot anarki og karamellgalskap. La den skarpe bitre avslutningen rive deg til brystene. Svelg hardt – denne tøsen biter.»

Den omtalte tøsen fremstår som mørk brun i glasset og toppes av en beige til lys brun skumtopp. Aromaen som stiger fra glasset brer om seg med dufter av karamell, bær, lakris, kaffe, sitrus, røstet malt og hint av sjokolade. En kombinasjon som lar munnen løpe i vann. I munnen dominerer grapefrukt til å begynne med før smaker av sjokolade, karamell, røstet malt, bær og kaffe trer frem. Selv om man i ettersmaken finner sitrus er det sjokolade, røstet malt og kaffe som er mest fremtredende i den gode bitre avslutningen ølet leverer og lar deg sitte igjen med et smil om munnen.

Produsent: BrewDog

Land: Skottland

Stil: Black IPA

ABV: 7,2%

Karakter: 4 av 5 desiliter

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: