RSS

3 Fonteinen Oude Geuze Golden Blend

3 Fonteinen Oude Geuze Golden Blend (3)3 Fonteinens The Golden Blend er laget av en 4 år gammel eikefatlagret Lambic som står for 25% av innholdet mens den resterende delen av ølet består av en hemmelig kombinasjon av 1, 2 og 3 år gammel Lambic. Det er spennende i seg selv og man ser riktig fram til å prøve ølet. Korken hopper ut av flasken for egen maskin når man fjerner beskyttelsen og ølet er ganske livlig karbonert, noe som man raskt legger merke til under skjenkingen og den kraftige skumdannelsen som oppstår. Vel i glasset fremstår den gylne blandingen med en gyllenoransje kropp toppet med en hvit skumkrone. Nesen på sin side møter en syrlig aroma av eple, jord, kjeller, trevirke og bær. Ølen er videre god, syrlig og fruktig i smaken. Her finner man elementer av sure epler, sitron, høy, stall og kjeller. Ølet er i det hele et spennende bekjentskap med intrikate smaker og aromaer som går sammen som hånd i hanske, men samtidig mangler det det lille ekstra for og når derfor ikke helt opp til topps hos meg.

Produsent: Brouwerij 3 Fonteinen

Land: Belgia

Stil: Lambic – Gueuze

ABV: 6,0%

Karakter: 4 av 5 desiliter

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: