RSS

Lervig Brewers Reserve Winter Ale

Lervig Brewers Reserve Winter Ale (2)Ettersom jeg har et stort etterslep på notater om diverse øl er det en stund siden denne kom i hus mot enden av sist vinter. Ikke ble den drukket om vinteren heller til tross for at det er en Winter Ale, men en gang i sommer ble det satt av tid til Lervigs vinterøl etter at den italienske brukskunsten ble parkert i garasjen for dagen. Under et hvit skumtopp åpenbarte det seg i glasset en klar kopperfarget kropp. Aromaen var beskjeden, men lirte likevel av seg karamell, mørk tørket frukt (spesielt i form av rosiner), brunt sukker og hint av nøtter. Smaken på sin side fulgte opp i duftens fotspor i tilleg til en klar tilstedeværelse av høy og noe brent sjokolade. Øl i engelsk stil blir ofte litt kjedelige etter min smak og dette var desverre ikke noe unntak. Ølet var godt det, men siden det ikke gikk helt overens med mine smaksløker falt karakteren litt under middels.

Produsent: Lervig Aktiebryggeri

Land: Norge

Stil: English Strong Ale

ABV: 8,3%

Karakter: 2 av 5 desiliter

,

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: