RSS

Pinta Oto Mata IPA

30. november 2013

4 av 5 desiliter, Browar Pinta, Polen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAØlets navn betyr rett og slett her har du IPA. Under mesking har bryggeriet benyttet av pilsner malt og carapils i tillegg til risflak for å skape en RICE IPA. Humlesammensetningen består på sin side av Hunter og Pacifica fra New Zealand, Simcoe og Mosaic fra U.S.A. og den australske Galaxy. Det skulle jo love bra. Av utseende er ølet lett tåket og gyllengult med en liten hvit skumkrone. Aromamessig finner jeg lette sitrustoner kombinert med karamell og gress. Ølets kropp befinner seg i den slanke enden av skalaen og smakene kommer i form av diverse sitrusfrukter igjen i kombinasjon med karamell og en lett tilstedeværelse av gress. Personlig er jeg litt overrasket over at jeg ikke legger merke til risen i brygget. Ellers er det en god sødme i ølet som går i flott harmoni med en sterk bitterhet. Uten å være av de mest smaksrike og fyldige IPAene der ute fremstår det som velbalansert, godt, forfriskende og lettdrikkelig.

Produsent: Browar Pinta (Browar na Jurze)

Land: Polen

Stil: India Pale Ale

ABV: 5,2%

Karakter: 4 av 5 desiliter

,

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: