RSS

Hansa Spesial Hvete

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHansa har som kjent allerede skjønt at markedet etterspør så meget mer enn pils, noe som blant annet kjøpet av over halvparten av Nøgne Øs aksjer vitner om. I tillegg har de kommet med en egen spesialserie bestående av IPA, Hvete og Bayer og nå skal vi se hva undertegnede mener om deres hveteøl i tysk stil, nemlig en Hefeweizen.

Ølet har et typisk utseende for en Hefeweizen med sin uklare og gule kropp med en stor hvit skumtopp. Aromaen er også vel kjent fra andre øl i samme stil med innslag av banan, gjær, krydder og sitrus. Smaken overrasker heller ikke og viser seg å inneholde de samme elementer som i aroma. Hansas Hvete fremstår som tørt og forfriskende og jeg synes bryggeriet innfrir. Hvem hadde vel for et års tid siden ant at man skulle si noe slikt om øl fra Hansa? Karakteren ender midt på treet, men dette skyldes nok undertegnedes preferanser heller enn ølet da jeg ikke er den største fan av Hefeweizen generelt.

Produsent: Hansa Borg Bryggerier

Land: Norge

Stil: Hefeweizen

ABV: 4,6%

Karakter: 3 av 5 desiliter

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: