RSS

Nøgne Ø / Garage Project Summer Sommer

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer har vi noe så sjeldent som et sommerøl og juleøl i samme flaske. Ikke så rart som det høres ut som med tanke på at det er sommer i New Zealand når julen feires. Ølet har tidligere blitt brygget både i 2011 og 2012 hos Garage Project, denne gang har derimot Garage Projects Jos Ruffel tatt turen fra New Zealand til Grimstad for å brygge sammen med Kjetil Jikiun. De tidligere utgavene av dette ølet har jeg ikke smakt, men det blir likevel spennende å se hva 300kg av den for meg ukjente New Zealandske Pohutukawahonningen kan gjøre for et øl. Honning kan jo som kjent ofte gjøre seg godt i et øl. Summer Sommer viser seg å være gyllen i glasset og toppes av en hvit skumkrone. Aromaen består av gjær, hvete, rug, honning, krydder og gress. Smaken på sin side følger opp med de samme elementer. Absolutt et godt øl, men for meg gjør honningen ølet en anelse for søtt for sommersesongen. I alle fall fant ikke jeg ølet forfriskende nok under kokkelering av middag i noen og tyve grader. Kanskje en ypperlig sommerøl på de dagene solen ikke varmer som mest?

Produsent: Nøgne Ø

Land: Norge

Stil: Speciality Grain

ABV: 7,5%

Karakter: 3 av 5 desiliter

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: