RSS

Holtens IPA

12. september 2014

0 av 5 desiliter, Holtens, Norge

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKorken åpnes med et smell som gjør at naboen kanskje tror man er i ferd med å starte en champagnefest mens man ser det ryker ut av flasketuten. Glasset skjenkes og det åpenbarer seg en klar strågul kropp, omtrent som en pils av utseende og ikke det man er vant med når det kommer til IPA. Aromaen på sin side minner også mer om pils enn en IPA. Her finner jeg brød, gress, parfyme og blomster samt et hint av barnål og smør. Vel i munnen blir ikke opplevelsen noe bedre, det minner meg ikke om noen IPA på noen som helst måte hverken en IPA i amerikansk eller engelsk stil kan den assosieres med. Smaken følger i det hele med de samme elementer som i duft, men her er det også honning samt sitron og tropisk frukt. Dog minner de to sistnevnte smaker som syntetiske utgaver av disse, omtrent som en saft ispedd en liten dose med såpe. Holtens IPA er søtt som en sukkerlake og bitterheten er omtrent fraværende samtidig med at ølet fremstår som flatt til tross for livlig skumming ved skjenking. Dette er den største skuffelsen jeg har vært borti noen gang når det kommer til IPA og med prisen tatt i betraktning anser jeg dette nærmest som et ran på høylys dag. Denne unner jeg ikke min verste fiende. Styr unna! Da mener jeg så langt unna som du overhodet klarer å komme deg.

Produsent: Holtens

Land: Norge

Stil: India Pale Ale (?)

ABV: 6,5%

Karakter: 0 av 5 desiliter

,

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: