RSS

AleBrowar Saint No More Single Hop Simcoe (2014)

Når det kommer til juleøl er vel ikke akkurat en single hop ipa det første man tenker på, men en ipa kan absolutt komme til sin rett også i julen. Bryggeriet kommer også med en beskjed på etiketten om hvorfor man kun har benyttet seg av en humle i ølet. Følgende står skrevet: Jeg har hørt rykter om Fru Julenisses påståtte eksistens, men jeg ønsker fast, bestemt og på mitt sterkeste å dementere denne meningsløse påstand. Julenissen var, er, og vil alltid være single. Derfor er ølet krydret med kun én humle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAØlet er klart og ravfarget med en tett hvit skumkrone. Aroma kommer i form av sitrusfrukter og karamell samt hint av gress og barnål. Smaken på sin side minner mye om duften og man finner her grapefrukt og karamell samt et hint av furu og et snev av jordbær.

Saint No More Single Hop Simcoe oppleves først som litt kjedelig, men smaker bedre for hver slurk man tar. Munnfølelsen er fyldig og lett oljet. Avslutningen er bittersøt, men mens sødmen forsvinner sitter de 80 IBU lenge igjen.

Produsent: AleBrowar (Brygget hos: Browar Gościszewo)

Land: Polen

Stil: India Pale Ale

ABV: 6,2%

Karakter: 4 av 5 desiliter

 

, ,

About Kenneth Eriksen

En dannet Herre fra Oslos østkant som nå er bosatt i Drøbak. Hovedinteressene består av øl, mat og italienske biler.

Vis alle innlegg av Kenneth Eriksen

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: