RSS

Onkel Humle og hans humlebinge

De senere år har min interesse for øl eskalert ganske så betraktelig. Som «nordmenn flest» var jeg i den oppfatning at øl er det samme som pils. Man lærer så lenge man lever. Øl er jo så meget mer enn pils. Min «ølfetish» har gitt meg mange gleder og nedturer, men jakten på noe virkelig godt å leske seg med gjør nedturene ubetydelige. Jeg ser alltid etter nye øl, samtidig som jeg stadig vender tilbake til de øl jeg vet jeg liker. Avhengig av utvalg forsøker jeg alltid å unngå og drikke to like øl på samme dag.

Interessen for øl har gjort sitt til at jeg er fast leser av diverse øl-blogger. Disse bloggerne har gitt meg mye informasjon og kunnskap om øl, samt at de har inspirert meg til å kreere min egen lille øl-blogg. I utgangspuntet vil humlebingen benyttes til å gi min uhøytydelige evaluering av øl, samt med tiden også publisering av matoppskrifter og annet som omhandler øl og mat. Vedrørende mine vurderinger av øl så befinner ikke mine smaksløker seg i verdensklasse og de virkelig gode ølanmeldelsene overlater jeg til de riktig dyktige ølkjennerne der ute. Som dere forstår vil vurderingen av øl gjenspeile hva jeg selv liker og du vil derfor kanskje være uenig i noen av mine uttalelser. Jeg setter for øvrig pris på tilbakemeldinger på godt og vondt. Humlebingen gir øl karakterer fra 0 liter til en halvliter,  dvs. en skala fra 0 til 5. der hvert tall sees på som en desiliter. Kun hele og ingen halve dl. (poeng) gis. Pris er ikke med i vurderingen, en god øl er en god øl uavhengig av pris. En øl som får 0,0l. styrer jeg helst unna, men jeg nyter gjerne en øl jeg gir 0,1l. i karakter, det er bare det at det finnes så mange bedre øl på markedet.

kontakt:                                                                                                                                                                                                                                                   e-post: humlebingen@gmail.com

%d bloggere like this: